Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، برای داشتن کشوری با توسعه پایدار باید در تمام زمینه‌ها از جمله صنعت، مدیریت، فناوری و... فعالیت کرد اما بزرگترین سرمایه کشور استعدادهای مبتکران و اندیشمندان است که ایران به نسبت سایر کشورها سطح خوبی در این زمینه دارد.

استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان و مخترعین جوان و نوجوان در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و همچنین در راستای پیشبرد اهداف کلان سند راهبردی نخبگان کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تلاش علمی و عملی مخترعان گام مهم و اثر گذاری در زمینه عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است مخترعانی که علم را در قالب کاربردی به صحنه می‌آورند و با تعامل و هم افزایی اکنون در استان ایلام توانسته‌اند بنیه علمی قوی را پایه گذاری کنند.

ثبت تمامی ورود و خروج‌ها

ایلیا آزادی نوجوان 15 ساله ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: در این اختراع معایب نمونه‌های قبلی برطرف شده و ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه شده است در این نوع درب ضد سرقت استفاده از چرخ فلایویل یا همان چرخ لنگر برای ذخیره سازی دورانی به کار می‌رود و این دستگاه، تمام نیازهای یک درب ماشین را دارا است. 

وی افزود: این دستگاه در تمامی ادارات و منازل کاربرد دارد این در حالی است این دستگاه از بارکد روی خودرو استفاده می‌کند که غیر قابل هک شدن است و باید گفت از معایب آن می‌توان به بالا بودن هزینه تولید دستگاه اشاره کرد.

این مخترع بسیجی تصریح کرد: این دستگاه تمامی ورود و خروج‌ها را با استفاده از دوربین خود تشخیص در سامانه ثبت می‌کند و با استفاده از توربین تولید انرژی و باطری موجود انرژی خود را تامین می‌کند.

وی ادامه داد: توجه و اهمیت به مخترعان باید در اولویت کار مسوولین قرار گیرد، مشکلات پیشرو آن‌ها باید برداشته شود تا مانعی برای تولید و اختراع محصولات مبتکرانه خود نداشته باشند.

گزارش :کبرا هواسی 

انتهای پیام/ 970813

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه پایدار فناوری ایلام انقلاب اسلامی درب ضد سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران

همزمان با برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، از دستگاه میکروب‌شناسی رونمایی شد.

به گزارش مشرق از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی‌ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه‌لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • قتل زن ٨٢ ساله و سرقت طلاهای او در این شهر
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو